Cautare

3149 de rezultate pentru "restrictie de apa" (4.00 secunde)
sucuri proaspete de morcovi, telina, sfecla rosie si rosii, peste alb, piept de pui sau curcan, fara piele, fiert sau la gratar. ... De asemenea, este indicat sa folosesti cat mai putine farduri. ... Comprese cu tinctura de galbenele.
Se spune ca, dupa rastignirea lui Isus pe Cruce, indurerata, ea s-a retras in Efes, parasind locul care-i amintea de atata suferinta, pentru a-si plange durerea in singuratate, pe Muntele Bulbul (M. ... Drumul spre acest loc sfant incepe inainte de intrarea in orasul antic prin partea Teatrului Mic.
Boboteaza sau Botezul Domnului, sarbatoarea din 6 ianuarie cunoscuta si sub denumirile "Aratarea Domnului" sau "Epifania", si ziua Sfantului Ioan, din 7 ianuarie, marcheaza sfarsitul ciclului de sarbatori dedicate Nasterii Mantuitorului Iisus Hristos.
Trei bauturi usor de preparat care topesc grasimea Atunci cand vrei sa scapi de kilogramele in plus este foarte important si ceea ce bei nu doar ce mananci. De evitat sunt bauturile carbogazoase si cele care contin zahar. ... De aceea, poti bea o ceasca de cafea si dupa masa.
Bolile diareice sunt de obicei trecatoare si fara urmari grave, insa simptomele lor devin de-a dreptul chinuitoare daca nu sunt tratate rapid. ... Iata de ce este esential sa avem la indemana un remediu rapid si eficient in caz de diaree.
Urina de pisica emana un miros extrem de neplacut in jurul sau. ... Daca ai de-a face cu un pisoi obraznic, citeste mai multe aici despre cum va trebui sa il inveti sa foloseasca litiera de acum inainte.
Incredibile sfaturi ale medicinei traditionale chineze, cu ajutorul carora putem trai peste 100 de ani! Iata cateva sfaturi utile conform medicinei traditionale chinezesti pentru a avea o viata cat mai lunga (de peste 100 de ani!):
In sezonul rece, boala este provocata de virusuri care rezista la frig, se raspandesc cu repeziciune si provoaca focare epidemice, mai ales in colectivitatile de copii. De aceea, gastroenterita mai este denumita si "raceala la stomac".
ADRIAN-NICOLAE POPESCU) DJUNA DAVITASVILI este un nume foarte cunoscut, cu puternice rezonante speciale pentru milioane de oameni.
Cele 5 motive diferite care va ajuta sa petreceti o vacanta de neuitat Zilele astea discutam cu prietena mea si nu stiam ce sa alegem pentru vacanta de vara aceasta.
Sa ne scaldam in ape cristaline cu bacterii, streptococi, enterococi din materiile fecale Apa din piscine, stranduri, bazine este permanent predispusa contaminarii cu microorganisme din aer sau de la oameni.
Cum scapam de retentia de apa Vara, putem combate mult mai usor retentia de apa din organism, asta daca daca respectam cateva reguli alimentare si bem 3 litri de apa.
Aceasta zi a fost aleasa in cadrul Conferintei Natiunilor Unite asupra Mediului Inconjurator de la Rio de Janeiro din 1992.
Traditii, obiceiuri si superstitii in prima zi de Paste (Autoare: Mihaela Gheorghe) In prima zi de Paste exista unele traditii, obiceiuri si superstitii.
Sunt destul de usor de ingrijit, daca se respecta cateva reguli simple, si la fel de usor de inmultit.
Platoul din fata Primariei a fost reamenajat si modernizat, in schimb zona din fata Consiliului Judetean a ramas neglijata, cu dalele roase de timp. ... - In fantanile asa zis arteziene, sunt dezvoltate crescatorii de broaste.
Deloc de neglijat, aceasta iti poate pune viata in pericol, asa ca e bine sa te ingrijesti din timp de starea ta de sanatate.
Beneficiul major este dat de faptul ca aceasta forma de exercitiu fizic antreneaza musculatura intregului organism fara sa puna presiune pe articulatii, un aspect important si in cazul adultilor, dar cu atat mai important in cazul copiilor care au incheieturile mult mai laxe si mai vulnerabile.
O gospodina din Ardeal Ne-a dezvaluit reteta celei mai bune ciorbe de perisoare!
Intre 1997 si 2013 a fost director executiv al Centrului National pentru Dezvoltare Durabila din Romania, iar din anul 2013 este presedintele Clubului de la Roma (Centrul European de Cercetare din Viena, Austria).
google-analytics.com